Ridderhof

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Wassenaar - Wassenaar
Actueel aanbod

€ 1.245,- p.m. tot € 1.410,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
67 - 81m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Op de hoek van de Ridderlaan en Poortlaan, midden in de historische kern van Wassenaar, is het project Ridderhof in aanbouw. Het project bestaat uit vier gebouwen, waarvan twee bestemd voor de vrije sector huur. Ridderhof krijgt een gemeenschappelijke tuin met veel groen, een waterpartij en wandelpaden. Een fijne leefomgeving waar ruimte is voor ontmoeting.

De vrije sector huurappartementen hebben 1 of 2 slaapkamers met een gebruikersoppervlakte variƫrend tussen 67 m2 en 81 m2.
Alle appartementen zijn voorzien van een balkon of terras. Op de begane grond heeft ieder appartement een externe berging.

Naast de woongebouwen zal op eigen terrein parkeerplekken worden gerealiseerd ten behoeve van bewoners en bezoekers.

Wassenaar heeft veel te bieden op het gebied van recreatie. Naast de diverse sportverenigingen en -faciliteiten, leent de groene omgeving zich uitermate goed voor wandel- en fietsroutes. Voor culturele activiteiten ligt het theater Warenar op korte afstand van Ridderhof.

Daarnaast zijn Leiden en Den Haag met zowel de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken (via N44 welke direct aansluit op de A4/A44 en de A12) en is hier het aanbod ook ruim voldoende met een verscheidenheid aan musea, winkelgebieden en horecagelegenheden.

Om doorstroming in de markt te realiseren krijgen senioren voorrang bij de toewijzing van deze huurwoningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ridderhof
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
3 van 44 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 1.245,- tot € 1.410,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Huur
Verwarming
Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
5 tot 10 m2, Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wassenaar.

Aanmelden